Handle Autoflower Cannabis Frø Online - Rask levering | Gråskjeggfrø (2023)

Hva er Autoflowering Cannabis?


Autoblomstrende planter går automatisk fra vegetativ til blomstrende uten at noen endrer belysningen. Dette gjør dem perfekte for nybegynnere samlere, og hvorfor så mange i Seedsman-fellesskapet samler selvblomstrende cannabisfrø.

I tillegg er de mer kompakte og lettere å ta vare på, kan bedre håndtere skadedyr og er klare til å høste raskere i lovlige markeder.

Autoflowering frø er en Greybeard spesialitet; vi var de første til å selge autoflowering cannabisfrø til publikum.

Kjøp autoflower frø


Greybeard har det mest omfattende utvalget av autoflower cannabisfrø hvor som helst i USA, og selger cannabisfrø til samlere fra internasjonale oppdrettere som Barney's Farm, Royal Queen, Dinafem Seeds og våre egneGreybeard Pivate Labelautoflower cannabisfrø.

Med landsdekkende porto og flere betalingsalternativer, har det aldri vært enklere å kjøpe autoflower cannabisfrø.

Hvordan dyrke autoflowers

#1 Komme i gang før du kommer i gang


Det er fristende å bla gjennom en autoflower-produktside og bli begeistret av utsiktene til dine egne hjemmedyrkede knopper om bare noen få uker. Men fordi de ikke tar lang tid å vokse når de først er pottet, må du planlegge vekstprosessen på forhånd.

Hvilket vekstmedium bruker du?

Hvis du dyrker utendørs, er klimaet riktig denne tiden av året? Hvis du vokser innendørs, har du ordnet med lys og ventilasjon?

Å dyrke forskjellige planter gir deg slingringsmonn til å justere hvordan du oppdrar dem. Autoflowers hastighet betyr at du må ha alle endene dine på rad før du begynner å spire.

#2 Den rette potten for potten


Du har utpekt plassen din utenfor, eller du har koblet til lysene innendørs, og du er klar til å gå. Autoflowering cannabis liker ikke å bli ompottet på grunn av den korte vekstsyklusen (hvis du skal ompotte, gjør det heller før enn senere), når frøene dine er plantet, ideelt sett, så er det der de skal bli. Du må sørge for at pottene dine har riktig størrelse for en fullvoksen plante.

Du bør ikke trenge åpenlyst store potter da autoflowers generelt er mer petite; likevel må potten ha nok plass til at røttene kan vokse.

De må også dreneres godt, så kanskje pustende beholdere som stoffpotter er det beste alternativet. Ellers vil plastpotter med mange dreneringshull fungere helt fint hvis det er det eneste alternativet.

# 3 Få næringsstoffene dine riktig


Nylig ble selve gudfaren til autoflower, The Joint Doctor, med Seedsman på en direktesending for å dele sine råd om dyrking av autoflowers; han sa - "En av de beste måtene å dyrke autoflowers på er lav intervensjon, ikke overtenk dem."

"Næringsstoffer er viktige, men de fleste autoblomster krever ikke for mange næringsstoffer fordi du legger til ting for å forbedre en plante som allerede er genetisk designet for å vokse som den er. Bare bruk sunn fornuft. Hvis planten vokser fint og ser bra ut, er å tilsette næringsstoffer bare å prøve å forbedre noe som allerede fungerer bra. Hvis de trenger dem, så legg dem til, men ikke legg til næringsstoffer for det.»

"Alt du gjør feil vil hemme planten, så vær forsiktig med den - enten det er skånsomt med planting eller med næringsstoffer. Vær forsiktig".

Så der har du det. Autoflower røtter er mindre ekspansive enn fotoperioder, så hvis du følger et næringsdiagram, sørg for at du vurderer størrelsen på planten din og juster deretter.

Den beste praksisen med autoflower-næringsstoffer er å ikke legge til for mange og la planten vokse så organisk som mulig, hvis mulig. Hvis du vokser innendørs der du kontrollerer miljøet, hvis du får belysning, ventilasjon og fuktighet riktig da, bør næringsstoffene ikke overtenkes, men må likevel vurderes.

# 4 La det bli lys


Autoflowers er tøffe og tilpasningsdyktige, men hvis du tenner dem riktig, gjør du livet deres så mye enklere. Autoflowers fungerer best med et lysforhold på 18/6. Noen dyrkere insisterer på en 24-timers livssyklus fra begynnelsen til innhøsting. Vi vil si gi dem en pause, for noen ganger kan du få for mye av det gode.

Hvis du dyrker utendørs om sommeren, kan du være bekymret for bare å få mellom 10 og 12 timer med solskinn, men solen er mye kraftigere enn noe kunstig lys, så ikke stress for mye.

Innendørs prøv å bruke fullspektrede lysdioder ettersom jo flere lumen som tilbys, jo større utbytte. Når det er sagt, foretrekker autoflowers HPS og LED fremfor CFL eller fluorescerende lys.

#5 Gå i gang H20


Ja, autoflowers er spenstige og mer tilgivende, men hvis du vanner feil, har du ingen sjanse. Ikke nok vann betyr en død plante, for mye vann fører til en råtnende en.

Så hvordan får du dette riktig?

Vel, prøv å holde deg til en vanlig vanningsplan. Men bruk sunn fornuft. Det er ikke én tidsplan som passer til hver vekst. Det er for mange variabler som jordsammensetning, fuktighet, plantestørrelse, alder og mer til å spikre fast en enkelt vanningsguide.

Når du først planter det spirede frøet ditt, prøv å sikre at jorda er fuktig fuktig før du legger til frøet. Mange førstegangsdyrkere gjør den feilen å vanne jorda umiddelbart, noe som kan drukne frøet. Gi den et lett dryss om nødvendig.

Vann, som belysning og ernæring, kommer ned til observasjon. Juster deretter.

# 6 Vurder pH-verdien din


Inne eller ute, jord eller hydroponisk, må pH vurderes hvert trinn på veien.

For en hydroponisk vekst bør pH-balansen din ligge mellom 5,5 og 6,5. I jorda er alt mellom 6,0 og 7,0 greit.

pH faller under 5,5 betyr at næringsstoffer som magnesium og kalsium ikke absorberes; det samme gjelder for alt høyere enn 7,0. En feil pH i enten vannet eller jorda kan og vil ødelegge et utbytte.

Så sørg for at du investerer i et passende pH-målende produkt, som en pH-meter, for å holde øye med innhøstingen din.

# 7 Ikke glem treningen din


På grunn av den reduserte frø-høstingsperioden, må du trene planten din for å oppmuntre til et bedre utbytte så snart som mulig. Disse må være LST-er (o, Low-Stress Techniques) da planten fortsatt vil være ganske skjør.

Dette betyr å sikre at alle knoppsteder får likt lys og muligens bruke snor og tannpirkere for å sikre at de er støttet og balansert.

Noen sier at du bør toppe autofloweren din så snart noder ser ut til å oppmuntre til en mer omfattende baldakin også, men, som legen sa, noen ganger er mindre mer.

Målet ditt bør være å sikre at stilkene dine er støttet og like opplyst. Hvordan du gjør det er opp til deg!

#8 Ikke for varmt, ikke for kaldt


Til tross for deres spenstige natur, hvis du konstant svinger temperaturen plantene dine vokser i, kommer du ikke til å ha noen suksess.

Å dyrke dem utendørs betyr at du er prisgitt elementene, så ideelt sett ville du ha dem plantet om sommeren, hvor det meste av tiden er varmt. Selv om temperaturen stiger, må du kanskje vurdere å skyggelegge plantene dine for å redusere varmen på dem.

Den perfekte temperaturen for en ideell autoflower-høst kan diskuteres, men de fleste er enige om at hvor som helst mellom 67 og 77 grader Fahrenheit (20-25 grader Celsius) er utmerket.

Plantene dine trenger også frisk luftsirkulasjon (som alle voksende planter) for å redusere sjansen for støping og sikre riktig fuktighet.

Sett deg ned der plantene dine vokser i noen minutter. Er du varm nok? For varmt? Er det for luftig? Trenger du litt skygge? Hvis du føler noen uønskede effekter, så er Autoflowers også.

# 9 Høst tålmodig


Når planten din begynner å blomstre, vil hver knopp blomstre forskjellig og dermed ikke klar til å høste alt samtidig. Knoppene på toppen modnes vanligvis raskere enn de nederste, så start med dem.

La resten stå en dag til, to eller tre, og så kan de høstes. Dette sikrer et godt utbytte og, hvis det gjøres riktig, kan det gi deg et resultat hele året hvis de vokser under de rette forholdene (vanligvis innendørs).

# 10 Ha det gøy med det


Hvis dette er første gang du dyrker autoflowers, er sjansen stor for at det ikke kommer til å gå perfekt. Den beste måten å lære på er å gjøre feil og sikre at du ikke gjentar dem. Autoflower cannabis, til tross for sin utrolige genetikk, er fortsatt bare en plante.

Og, som enhver plante, på toppen av lys, mat og vann - de trenger kjærlighet og oppmerksomhet. Utbyttet ditt samsvarer med innsatsen din. Legg inn arbeidet, del kjærligheten, og planten din vil vokse seg stor og sterk med store, klissete knopper.

FAQs

Er cannabisfrø lovlig i Norge? ›

Cannabisfrø er unntatt narkotikalovgivningen, men rammes av forskrift om såvarer § 28: «Innførsel og omsetning av frø av planter, som inneholder narkotiske stoffer, tillates ikke.» Strafferammen er fastsatt i den såkalte matloven § 28: «Forsettlig eller uaktsom overtredelse av […]

Er det lov å kjøpe cannabis frø? ›

I Norge er det forbudt å importere og omsette frø av Cannabis sativa (hamp) fordi planten står oppført på narkotikalisten i forskrift om narkotika § 4. Forskrift om såvarer § 28 forbyr å innføre eller omsette frø dersom frøet inneholder narkotiske stoffer, eller stammer fra plante som inneholder narkotiske stoffer.

Hva er straffen for å bli tatt med hasj? ›

Bruk og besittelse (til eget bruk) rammes av legemiddelloven: "Etter legemiddelloven § 24 første ledd og § 31 andre ledd er det forbudt å bruke eller være i besittelse av narkotika. Strafferammen er bøter eller fengsel inntil 6 måneder, eller begge deler.

Hvor mange gram narkotika kan man ha på seg? ›

Om politiet har mistanke om at en person som har på seg narkotika til eget bruk, er rusavhengig, så skal ikke personen lenger stanses, ransakes eller arresteres, heter det i en instruks fra Riksadvokaten. Eget bruk innebærer 5 gram heroin, amfetamin og kokain. For cannabis er grensen satt til 15 gram.

Er det lov å ta med frø fra utlandet? ›

Privatpersonar kan innføre inntil 50 posjonspakningar av hagebruksfrø uten løyve. Når du reiser sjølv, kan du dessutan ta med deg små mengder frukt, grønsaker, planter og blomar til Noreg. Skal verksemda di importere plantar og frø, må den ha eit sunnhetssertifikat.

Hvor mye koster 1 gram cannabis? ›

Gateprisen på marihuana varierer ut ifra hvor i landet man befinner seg, kvaliteten på produktet, samt tilbud og etterspørsel på det aktuelle tidspunktet. Generelt vil prisen gjennomsnittlig variere rundt 150-200 kr per gram (prisen per gram blir ofte noe lavere ved større innkjøp).

Hvor er det best å kjøpe frø? ›

Felleskjøpet sortiment inneholder frø som er spesielt utviklet for å passe til det nordiske klimaet og kan dyrkes både i pallekarmer, potter, balkongkasser og minidrivhus. I vårt brede sortiment finner du alt fra rotgrønnsaker som gulrot og rødbeter til krydder, salat og vakre blomster.

Kan man bli arrestert for å røyke hasj? ›

Etter legemiddelloven § 24 er det forbudt å bruke narkotika, herunder hasj. Straffen for dette er bot eller fengsel i inntil 3 måneder, eller begge deler. Dette står i legemiddelloven § 31 andre ledd. Den mest vanlige reaksjonen på bruk av narkotika vil være et forelegg (en bot) på 2000 kroner og oppover.

Hva skjer om politiet tar deg med hasj? ›

Straffen for dette er bøter eller fengsel inntil 6 måneder, eller begge deler. Den mest vanlige reaksjonen på bruk vil være et forelegg. Så om politiet får greie på at du har brukt cannabis eller andre illegale rusmidler, enten gjennom bevis, tilståelse eller urinprøve, vil du antageligvis får en bot.

Hvor lenge står hasj på rullebladet? ›

Det korte svaret er at det vil stå på den ordinære politiattesten din i 3 år fra saken ble avgjort. Det er ulike regler for hva som kommer på rullebladet og hvor lenge det blir stående.

Hvor mye koster 1 gram narkotika? ›

1 gram amfetamin koster mellom 200 og 700 kroner. Her er det akkurat som med hasj: om man kjøper mye/lite, hvor i landet, hvem man handler av osv. 1 gram amfetamin er ca 2-5 doser. 1 gram heroin koster ca mellom 800-1800 kroner.

Hva er den farligste narkotika? ›

Rangeringen baserer seg på både skader for den enkelte bruker og skader for andre. Samlet sett kommer alkohol ut som mest skadelig, fulgt av heroin og crack (en form for kokain). Ser man derimot på hvilke skader som oppstår på individnivå, er det nok heroin, crack og metamfetamin som er de mest skadelige/farlig.

Er det lov å røyke hasj i Norge 2023? ›

Cannabis er narkotikalistet og forbudt etter Narkotikaforskriften § 5. Det innebærer at tilvirkning, anskaffelse, omsetning, innførsel, utførsel, oppbevaring, besittelse og bruk av cannabis er forbudt i Norge.

Er det lov å ta med potteplanter fra Sverige til Norge? ›

Ifølge Tolletaten, kan privatpersoner innføre inntil ti kilo frukt, bær og grønnsaker - 25 avskårne blomster – tre kilo blomsterløk og blomsterknoller - fem potteplanter fra europeiske land, samt 50 porsjonspakninger med frø.

Hvor lenge kan frø ligge? ›

Frø har en holdbarhet på minst to–tre år, mange mye lenger; opp til 10 år. Tørr og kjølig lagring gir frø lang holdbarhet, mens lagring ved romtemperatur gir kortere levetid. Frø som oppbevares i fuktig luft blir ødelagt etter kort tid, selv om de lagres kjølig.

Er 1 gram hasj mye? ›

Å røyke 1 gram med hasj på én gang kan gi en veldig kraftig rus - såpass kraftig at de fleste vil føle at dette er litt i overkant, og da også ubehagelig (f. eks. i form av kvalme, paranoia og lignende). Det er vanlig å røyke en brøkdel av dette.

Er det lov å røyke cannabis i Spania? ›

RUStelefonen svarer:

Både ja og nei – den juridiske statusen omkring cannabis i Spania befinner seg i en slags gråsone (ikke ulikt f. eks. Nederland). Kort sagt er cannabis avkriminalisert for personlig bruk, som betyr at salg er forbudt, men kjøp, besittelse og bruk er tillatt.

Hvor mange gram hasj i en joint? ›

Størrelsen på en joint kan variere, og den inneholder vanligvis mellom 0,25 og 1 gram nettovekt cannabis. Tobakk brukes ofte i rulleprosessen.

Hvor dypt skal man så frø? ›

Størrelsen på frøene avgjør hvor dypt de skal sås. Små frø trenger så vidt et jordlag over seg. Større frø kan dekkes med 1 – 1,5 centimeter jord.

Hvor mange frø skal man så? ›

Så frøene jevnt

Så litt flere frø enn du trenger planter. Husk at hvert frø blir én plante! Dekk frøene med litt jord (noen frø skal ikke dekkes, dette står på frøpakken).

Er det lov å selge frø? ›

Salg av frø

Dette er lov: En bonde har lov til å bruke såkorn eller frø fra egen avling, men kan ikke selge egne frø. Tilfeldig utveksling av såvare fra en bonde eller gartner til en annen er lov. En slik form for omsetning skal ikke være basert på aktivt tilbud om salg eller bære preg av forretningsdrift.

Er det straffbart å røyke hasj i Norge? ›

Cannabis er narkotikalistet og forbudt etter Narkotikaforskriften § 5. Det innebærer at tilvirkning, anskaffelse, omsetning, innførsel, utførsel, oppbevaring, besittelse og bruk av cannabis er forbudt i Norge. Overtredelser straffes med hjemmel i Legemiddelloven og Straffeloven.

Er det lov for nordmenn å røyke hasj i Nederland? ›

Se spørsmål og svar som ligner for nyere spørsmål. Det er lov å bruke hasj i Nederland og du vil ikke kunne bli straffet i Norge for å bruke det der. Norsk lov gjelder ikke utenfor landets grenser, så det er lovene som gjelder i landet du oppholder deg i du må forholde deg til.

Er 2 gram hasj mye? ›

Hvor mye en person røyker på en gang eller på den dag, er nok svært individuelt. Det er ikke noen fasitsvar på akkurat dette. En brukerdose cannabis kan være alt fra 0,2 gram til 1 gram (som er ganske mye, men det er noen som røyker såpass også), det spørs hvor «erfaren» brukeren er.

Kan nordmenn kjøpe hasj i Nederland? ›

Det bare virker slik når man er turist i byen og ser alle utsalgsstedene, eller «coffeeshops». I flere tiår har Nederland ført en «toleransepolitikk» når det gjelder lette narkotiske stoffer. Det innebærer at politiet ikke bryr seg med detaljsalg. Man kan trygt kjøpe og selge små mengder hasj og marihuana.

Hva er farligst av alkohol og hasj? ›

Hasj er mindre skadelig enn alkohol

Det til tross for at alkohol kan ha vesentlig større skadevirkninger. Utfordringen med hasj er ifølge de to psykiaterne at det kan føre til en hasjpsykose. Og har du først hatt en hasjpsykose, så er risikoen for å utvikle den alvorlige psykiske sykdommen schizofreni vesentlig større.

Hva skjer hvis politiet tar deg med hasj? ›

Straffen for dette er bøter eller fengsel inntil 6 måneder, eller begge deler. Den mest vanlige reaksjonen på bruk vil være et forelegg. Så om politiet får greie på at du har brukt cannabis eller andre illegale rusmidler, enten gjennom bevis, tilståelse eller urinprøve, vil du antageligvis får en bot.

Hvor mye koster 100 gram hasj? ›

1 gram hasj (ca 3-5 rusdoser) koster mellom 60 og 200 kroner. Prisen avhenger av hvor man kjøper det (i en stor by eller på bygda), hvor mye man kjøper: en person som kjøper 100 gram betaler omtrent 50 kroner per gram, en person som kjøper 1 gram på gaten betaler kanskje 200 kroner for det (den som selger sier f. eks.

Er hasj ulovelig i Norge? ›

Cannabis, hasj og marijuana står på narkotikalisten og er derfor forbudt å tilvirke, anskaffe, kjøpe og selge eller oppbevare i Norge.

Kan utlendinger kjøpe hasj i Nederland? ›

I Nederland kan både turister og statsborgere over 18 år kjøpe og bruke cannabis opptil en viss mengde (med unntak av enkelte regioner sør i Nederland, hvor turister ikke har lov til å kjøpe). Du kan lese mer om reglene for salg og bruk på Wikipedia .

Er det lov med hasj i Spania? ›

RUStelefonen svarer:

Både ja og nei – den juridiske statusen omkring cannabis i Spania befinner seg i en slags gråsone (ikke ulikt f. eks. Nederland). Kort sagt er cannabis avkriminalisert for personlig bruk, som betyr at salg er forbudt, men kjøp, besittelse og bruk er tillatt.

Er det mulig å overdose på hasj? ›

Når det gjelder cannabis skal det ekstremt store mengder til for at det utgjør noen teoretisk fare for død. Vi kjenner ikke til noen overdosedødsfall som følge av cannabisbruk alene. Men – inntak av større mengder enn du tåler kan likevel gi ubehagelige virkninger.

Hva er det dyreste dopet? ›

En rusavhengig som bruker heroin (som vanligvis er det dyreste narkotiske stoffet) vil ofte bruke stoff for opp mot 3000 kroner i døgnet. Det vil i løpet av et år utgjøre én million kroner.

Kan man få overdose på hasj? ›

ET Konsentrert THC er giftig, men det er ikke normalt å få dødelige overdoser. Derimot kan du få kramper, pustebesvær, brekninger og svimmelhetsanfall. Effekten av THC på hjerte og kretsløp kan gi hjertekramper hos disponerte personer. Nå kan hasjbruk gi deg LSD-lignende rus, eller du kan i verste fall dø.

Hvilke land i Europa er hasj lovlig? ›

Bruk av cannabis er i praksis avkriminalisert i Nederland, Spania, Tsjekkia og Portugal. Malta har allerede legalisert, Tyskland ser ut til å følge etter.

Hvor mange stater i USA har legalisert hasj? ›

USA. Cannabis er per 2020 lovlig til medisinsk bruk i 36 delstater i USA, deriblant California og New York samt Washington, D.C. I enkelte av disse delstatene er regelverket i praksis så fritt at alle over 21 kan få utskrevet cannabis fra legen.

Er det lovlig med hasj i Tsjekkia? ›

Den tsjekkiske loven tillater besittelse av små mengder av narkotika, for eksempel 5 gram hasj og 15 gram marihuana. Eierskap av et beløp som er større enn det, anses som en forbrytelse, og det samme gjør besittelse av ethvert cannabis-opprinnelig stoff som inneholder mer enn 0,3 % aktiv ingrediens.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated: 12/09/2023

Views: 5743

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.